لیست اختراعات سيد محمد امين پارسا مقدم
در حال حاضر مشكلات بسياري اعم از انسداد سريع فيلتر هاي موجود و همچنين سوراخ شدن انها بر اثر وجود ذرات فلزي( منظور از فلز تركيبات آهن است) در جريان گاز طبيعي وجود دارد براي رفع اين عوامل فيلتر مغناطيسي بعنوان فيلتر كمكي براي فيلتر هاي موجود استفاده گردد. وجود همين ذرات در فيلترهاي معمولي به نحوي خطرساز مي باشند چون به سرعت در هنگام مواجه با هوا مشتعل شده و خطراتي براي تعويض كننده فيلتر در پي دارند. در كارهايي كه در حال حاضر صورت مي گيرد از فيلترهاي معمولي براي جذب اين آلاينده ها استفاده مي كنند و همچنين با وجود بعضي سيستم هاي پالايشگاه اقدام به جذب و جداسازي اين ذرات و آلاينده ها مي باشند كه تقريبا توان جذب كل آنها را نداند و اكثر آن در خطوط لوله به حركت ادامه داده و در فيلترهاي موجود در ايستگاه هاي انتقال جذب مي شود كه باز هم خطرآفرين و نيز از جذب كل آن ناتوان است . با آهنرباي دايمي توان جذب آلاينده ها را دارد در اين سيستم با تغيير آهنربا با قدرت هاي بيشتر جذب براده هايي را كه توسط باد با فشار به داخل لوله هاي گاز فرستاده مي شود جذب گرديده و با افزايش تعداد آهنربا ها در مسير لوله به افزايش جذب آنها كمك مي شود و اكثر براده هاي فرستاده شده در همان نقطه متوقف مي گردد.
بطور كلي يكي از مشكلات اساسي در خروج آب از چاه هاي آب، جرم گرفتگي لوله هاي جداره است كه معابر ورودي به چاه را مسدود مي كند. علاوه بر اين وجود اين رسوبات اثرات خوردگي نيز بر جداره لوله دارد كه در صورت عدم رسيدگي جهت حل اين مشكل خسارات زيادي را بر جا گذاشته و چاره اي جز حفر چاه جديد باقي نخواهد ماند. هدف از انجام اين طرح حذف اين رسوبات از جداره لوله با توجه به تجربياتي است كه از عملكرد امواج مافوق صوت در سيستم هاي ديگر كسب شده است. ايده اصلي در اين طرح استفاده از پديده توليده شده توسط امواج مافوق صوت فركانس پايين جهت تخريب لايه هاي رسوبي مسدود كننده لوله هاي جداره و باز كردن مجاري آب مي باشد. استفاده از اين روش مي تواند استفاده از اسيد شويي و روش هاي شيميايي مرسوم براي اين منظور را حذف كند. استفاده از روش امواج مافوق صوت براي فرآيند احياء چاه آب يك روش نسبتا جديد مي باشد. انرژي بالاي روش احياء امواج مافوق صوت در مقايسه با روش هاي معمول (فيزيكي و شيميايي)، با محيط زيست سازگار مي باشد چرا كه در اين روش نياز به استفاده از هيچ ماده فيزيكي و يا شيميايي نمي باشد. علاوه بر آن، روش امواج مافوق صوت هيچ اثر منفي روي ساختار چاه نمي گذارد.
در تجهيزات ستوني، هوا به صورت همراه با جريان متلاطم پالپ و يا به داخل سلول تزريق مي شود. در اين تجهيزات حتما بايد هوا را توسط مكانيزمي در داخل پالپ متفرق ساخت. تجهيزات هوايي، معمولا كنسانتره با عيار كم توليد مي كنند، ولي عمليات فلوتاسيون با مشكلات كمتري انجام مي گيرد. از آنجا كه در اين سلول ها، هوا علاوه بر اينكه نقش هوادهي و ايجاد كف را به عهده دارد بايد سوسپانسيون را نيز پايدار نگاه دارد، لذا به دليل مصرف بسيار زياد هوا كمتر مورد استفاده قرار مي گيرند. سلول هاي دواكرا و ستوني از متداول ترين نوع اين سلول ها هستند.
موارد یافت شده: 4